Hvem er vi?

Vi er et team af engagerede søvneksperter, som arbejder på at forbedre menneskers livskvalitet ved at give dem en bedre søvn.

Vores mission er klar: At forbedre menneskers generelle livskvalitet ved at give dem en bedre søvn.

Vores historie begyndte i 2007, hvor to danske iværksættere grundlagde NordicComfort® med det formål at bidrage til at få bedre soveprodukter på markedet. Tre år senere, i 2010, fik vi prisen som Årets Iværksættere og vandt den prestigefyldte Ivækstpris. Prisen betød, at vores ide vakte interesse hos flere investorer, og vi indgik en aftale, der betød, at vi kunne fortsætte væksten på det internationale marked, samtidig med at vi stadig holdt streng fokus på det danske og skandinaviske marked.

I dag sælges NordicComfort®-produkterne over hele verden, herunder USA, Europa og Kina. Produkterne designes og udvikles stadig i Danmark, og virksomheden er 100% ejet af et team af danske iværksættere.

Hvad laver vi?

Vi hjælper mennesker med at sove bedre! Helt enkelt. Og vi gør det ved at opfinde nye naturmaterialer til anvendelse i soveprodukter.

Mennesker sover i over 22.000 timer i løbet af vores levetid, hvilket svarer til 9.200 hele dage. Det er meget! Og derfor er det også ekstremt vigtigt, at den søvn, vi får, er ideel og sund. Usund søvn kan resultere i alvorlige helbredsproblemer, og det er noget, der for alt i verden bør undgås. Ingen bryder sig om at føle sig udmattet på grund af dårlig søvn. Og hvad der er værre; dårlig søvn svækker kroppens immunforsvar, så vi er mere udsat for sygdom, og kan i alvorlige tilfælde forårsage nedsatte kognitive evner, højt blodtryk og stress. Det er blot nogle af de problemer, vi forsøger at løse ved hjælp af en bedre søvnrytme, hvilket i sidste ende fører til et bedre generelt velvære i dagens løb.

Vores vigtigste opfindelse i øjeblikket er et fyldmateriale til sengetøjsprodukter, som vi kalder SilkFX®. SilkFX® er en naturlig silkefiber, der behandles med et specielt silkeprotein, der gør fyldet vaskbart og i stand til aktivt at modvirke forekomsten af støvmider. I dag er SilkFX® stadig det eneste beviseligt vaskbare silkefyld til sengetøjsprodukter. Og det er ligeledes det eneste klinisk dokumenterede sengetøjsfyld, der aktivt kan reducere mængden af levende støvmider. Faktisk med en reduktion på 58% efter kun otte uger sammenlignet med almindelige hvide gåsedun.

Det, vi i virkeligheden tilbyder

En bedre søvn, så du får en bedre dag! Både til de af jer, som har aktuelle søvnproblemer, og til de af jer, der bare gerne vil have en god og afslappende søvn.

De silkefibre, vi bruger til at fremstille SilkFX®, indkøber vi selv direkte hos de lokale silkebønder, så vi sikrer os, at fremstillingen foregår etisk korrekt. Silken fremstilles også økologisk, uden brug af pesticider og skadelige kemikalier.

De fabrikker, vi gør brug af, er alle CSR-certificerede i henhold til de globale BSCI-regler for social ansvarlighed, hvilket er en 100% forbrugergaranti, ikke kun et tomt løfte! BSCI sikrer, at arbejdsforholdene på fabrikkerne fuldt ud overholder de lokale love og regulativer på arbejdsmarkedet.

Selve produkterne er også Oeko-Tex 100-certificerede, hvilket igen giver en 100% forbrugergaranti for, at slutproduktet – den vare, du køber i butikken – er testet for skadelige stoffer og kemikalier, så du er sikker på at få et sundt og sikkert produkt.