Danica Chloe giver gode råd til en bedre nattesøvn

Udpluk fra artiklen…

5. Sidst men ikke mindst det vigtigste – en kvalitetsdyne. Jeg er så heldig, at jeg har fået lov at teste en sommerdyne fraNordicComfort. Den hedder Silk Dreams, hvilket meget godt beskriver, hvordan jeg ser mine “nye” søvn. Hold op en forskel. Silkedynen, der indeholder et helt særligt SilkFX-fyld, er 100 % naturlig og sikrer min krop kan ånde bedre om natten. Den regulerer og stabiliserer simpelthen min kropstemperatur, og jeg kan mærke en kæmpe forbedring. Ikke flere nætter med tunge eller fugtige dyner. Nu lider jeg ikke selv af allergi, men ved at vælge det særlige silkefyld, nedsætter du effektivt problemer med støvmideallergi. Og dem er der som bekendt mange af i vores seng – ad!

Læs hele testen her: http://danicachloe.dk/5-uundvaerlige-tips-til-en-bedre-nattesoevn/#