Sommerens hit bliver silkedyner

Silke har en unik egenskab til at absorbere og aflede fugt – derfor vågner man sjældent fugtig og svedt, når man sover i en silkedyne. JYSK har netop sendt en ny sommersilkedyne på markedet, så alle kan sove i silke til fornuftige priser.

Sommerdynerne har allerede fundet vej til soveværelserne i de danske hjem, og JYSK forventer at silkesatsningen bliver en succes på flere områder.

”Vi har gennem længere tid kendt til fordelene ved silkefyldte dyner og har derfor ønsket at indføre silken i vores sortiment. Vi tror på, at vores kunder er klar til et godt tilbud på dyner med silkefyld, og det giver vi dem nu med Kronborg Cayman silkedynen,” siger dyneindkøber Søren Nissen fra JYSK.

Silkefyld er sund fornuft

Silke har nogle specielle karakteristika, som gør dynen enestående. Som materiale er silke hult og består hovedsageligt af de samme naturlige proteiner og fibre som menneskets egen hud. Det betyder blandt andet, at silken absorberer og afleder fugt og sved med helt op til 33 % af sin egenvægt. Man vågner derfor sjældent fugtig og svedt i en silkedyne. Silkens luftige og fugtfjernende natur sikrer, at man har det tørt og tempereret under dynen hele natten.

Derfor har silken også været kinesernes foretrukne materiale til dyner i årtusinder.

”Vores leverandør af silkedyner, Nordic Comfort, har et indgående kendskab til salg og produktion af silkedyner. Ud over den gode kvalitet i produktet kan de hjælpe vores medarbejdere godt i gang med at rådgive JYSKs kunder bedst muligt om de nye silkefyldte dyner,” fortæller Søren Nissen fra JYSK.

JYSK forventer, at den nye Kronborg Cayman silkedyne bliver det store hit denne sommer – ikke mindst for dem, der længe har ventet på et naturligt og attraktivt alternativ til traditionelle dun- og fiberdyner.

Sidst på sommeren lancerer JYSK også en helårs silkedyne og gør derved silkedyner tilgængelige for Danskerne uanset årstid.