Ny kølende SilkDreams™ silke-sommerdyne

JYSK introducerer denne sommer ny kølende SilkDreams™ silkedyne.

Med et stressende liv kommer man nemt til at nedprioritere søvnen, og hver tredje har af og til søvnbesvær. I stedet bruges tiden på arbejde eller andre gøremål. Men at sove er ikke spild af tid. Det aktiverer de helbredende processer i kroppen, og niveauet af stresshormoner daler. At vælge naturlige materialer som silke i sengen kan forbedre søvnen, og gøre dig bedre rustet til at klare hverdagens stress.

Søvn er vigtigt for kroppen. Når kroppen slapper af, falder blodtryk, puls og legemstemperatur. Søvnen aktiverer desuden immunsystemet, og der dannes vigtige hormoner, samtidig med at niveauet af stresshormoner falder. At sove godt er ganske enkelt vigtigt for at stresse af.

Traditionelt findes der to typer dynefyld – naturfyld og kunstfyld. Det nyeste naturfyld til god søvn og reduktion af husstøvmider* hedder SilkFX®, og er fremstillet af ægte silkefibre. Det kan derfor godt betale sig at vælge silkefyld i familiens nye dyner.

En god silkedyne skal være lavet af naturligt lange silkefibre, der automatisk regulerer temperaturen og absorberer fugt. Det betyder, at dynen lader kroppen ånde, og risikoen for at vågne op om natten på grund af overophedning bliver mindre.

Et godt valg er JYSK´s nye NordicComfort® sommerdyne SilkDreams™ med SilkFX® fyld. En allergivenlig og husstøvmidefri silkedyne, der holder dig kølig i sommermånederne. Dynen kan desuden maskinvaskes i en almindelig vaskemaskine, hvilket gør den til en ekstra god løsning for allergikere.

SilkDreams™ forhandles i sommer perioden (midt marts til midt september) hos JYSK.

* Test fra Airmed Healthgroup viser 58% reduktion af husstøvmider efter 8 uger ved brug af SilkFX® silkefyld (når sammenlignet med gåsedun). Ved testens afslutning var der 134% flere husstøvmider i gåsedunen (over dobbelt så mange).