STONEMUSE tester SilkDreams™ silke-sommerdyner

Udpluk fra testen…

Det bedste ved dynen fra NordicComfort, er at den regulerer og stabiliserer ens kropstemperatur, så man bliver nedkølet i et varmt soveværelse. Jeg (eller, vi, er det nok nærmere) har ingen absolut problemer med at sove. Vi kan falde i søvn overalt og det ligemeget om det er lyst, om det larmer eller om det er på en sofa, som vi skal dele – men jeg kan altså bare ikke sove hvis det er for varmt. Det kender I vel godt?

Imens vi har prøvet dynerne, har jeg slet ikke haft nogle problemer med at sove og jeg synes faktisk, at jeg har sovet lidt bedre end jeg plejer. Jeg skal åbenbart bare køles lidt ned, hvis jeg skal sove rigtigt godt! Vi har faktisk også lige fået Netflix i alle rum, så vores soveværelse er bare blevet et endnu dejligere sted at være og det tror jeg helt sikkert hjælper på nattesøvnen.

Læs hele testen her: http://stonemuse.dk/sommernaetter/